Aurinko paistaa päivällä . Ja Popeda Yöllä !

Päivät pitenee ja kesä kolkuttelee ovella jättäen turhankin pitkään jatkuneen talven taakseen. Kaikenkarvaiset otukset kaivautuvat esiin koloistaan venyttelemään jäseniään ja nostamaan kuonojaan kohti taivaita nuuhkimaan raikasta lämmintä ilmaa.

Vaan mitä ihmettä? Minkäslaisia karvakuonoja onkaan kömpinyt kuvaajanero H. Hinkan studioon? Ja miksi? Mistäs tässä on oikein kyse? Onko Yö ja Popeda päättäneet laittaa hynttyyt yhteen? All-star-Tampere-bigband? Stop The Press: otsikot uusiksi…

Toukokuun lopulla paljastuu mitä hykerryttävää loppuvuodelle on tarjolla! Pitäkää hatuistanne kiinni; kohta mennään!!

- IP


* 2 * 0 * 1 * 3 *

Nyt on risteilyt risteilty ja voi pojat mikä reissu se oli! Laiva täynnä rock'n'roll kansaa ja loistavaa fiilistä. Yeah!!! Oli upeaa soittaa kaikille paikalla olleille ja tuntea syvällä ihon alla se mahtava pikkujoulufiilis minkä vain ja ainoastaan aito Popeda-seurakunta voi saada aikaan. Iso kiitos kaikille bailaajille!!!(kuva: Kari Lahtinen)

Risteilyn jälkeen oli aika rauhoittua Joulun viettoon ja kun tuo uusi vuosikin tuossa kolkuttelee ovella ja keikkatauko alkaa toden teolla on aika toivottaa kaikille Oikein Mukavaa ja Menestyksekästä Uutta Vuotta 2013 itseni, poppareiden, tekniikan ja muiden Popedaan kytköksissä olevien puolesta! Olette paras yleisö mitä mikään suomalainen rock-bändi voi toivoa! Kiitos!!!

- IP

Wuh wuh! Minä olen Shacal C.G.E. Popeda!!!

Popeda on saanut suuren kunnian toimia kummisetänä super-herttaiselle suomenlapinkoiralle.
13. heinäkuuta 2012 syntynyt hurmuri sai aluksi nimekseen Shacal Popeda (Shacal-kennelin mukaan), mutta Jyrki K. Melartinin vieno toive oli nimetä koiruli Shacal C. G. E. Popedaksi. Tiedättekin varmaan mistä isänmaallinen lyhenne C G E tulee :-)

Ceegee pääsee siitoskoirien ylvääseen kastiin heti kun täyttää tarvittavan iän ja käy terveystarkastukset läpi. Onnistuneiden "puuhatuokioiden" jälkeen astutusmaksut menevät lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen Lastenklinikoiden Kummeille. Mahtava homma!!!

Myös Hämeenkyrön omilla pojilla Uniklubilla on kummikoira, nimeltään "Peikko" eli Shacal Uniklubi. Tosin Peikkohan jää työttömäksi kun Ceegee näyttää mistä oikeat äijät on tehty :-DPopeda-orkesterin pojat toivottavat Ceegeelle onnellisia hetkiä tyttöjen kanssa!

Hot, hot, hot!!!

Huh hellettä, sanoi jänis pakkasta! Huomaa että poppareiden loma on lähestymässä ja säät tuntuvat paranevan kertatäräyksellä. Voi teitä amatöörejä jotka tuhlasitte lomaviikkonne kesä- ja heinäkuussa rämpien jäätävässä kaatosateessa lähikauppaan noutamaan makkaraa grilliin, mikä tulvii uusimman ukkoskuuron jäljiltä. Ensi kerralla tarkistakaa paras lomakausi Popedan keikkakalenterista; kun orkesteri on lomalla hellii sään jumalattaretkin lomailijoita :-)

Vauhtiajot ja Kotka on sitten plakkarissa. Ja voi pojat miten kivaa oli! Kesä saa jengin hyvälle tuulelle ja tappeluitakin oli äärimmäisen vähän. Tietty muutama puupää aina mahtuu isoon joukkoon tönimään pienempiään ja heilumaan tuoppien kanssa (mitä emme katso hyvällä lavalta) mutta kaiken kaikkiaan hyvinhän nämä pippalot meni. Iso kiitos kuuluu Teille!!! :-D

Seinäjoella keikalla oli hyvä fiilis päällä, upean lämmin ilma ja mahtava yleisö. Keikan jälkeenkin porukalla tuntui olevan rakkautta ilmassa. Lieneekö osasyyllisenä jälkeemme esiintyneet Petri N:n ihanaisten hoitsutyttöjen hoivatanssin seuraaminen… Suomi tuntui oikein hienolta paikalta olla ja elää.

Sitävastoin Kotkassa oli kunnon tärinät taivaalla, salamoita riitti ja blondit hymyili kun luulivat että heitä kuvataan (ok, vanha läppä mutta oli pakko laittaa…). Vaikka meille kerrottiin ennen keikkaa ettei väkeä ole odotetusti paikalla tuntui herrojen arvioit menneen pahasti metsään kun katselin paikalle valuvaa yleisömerta intromme soidessa. Meripäivät-juhlakansaa tuntui työntyvän valkoiseen telttaan joka ovesta ja lävestä :-) Keikka meni kuuman kosteissa mutta sateettomissa merkeissä. Taivas aukesi onneksi vasta myöhemmin yöllä. Aiemmin suunnittelemamme keikan jälkeinen "Popeda Official Grillparty" siirtyi valitettavasti tuonnemmaksi. Damn!!! Ei hätää: minibaarista löytyi naksuja ja pikkupullo ylämaan vettä.

Pauli sai molemmissa paikoissa laulattaa yleisöä ja kyllähän yleisö lauloikin! Mahtavaa!!!"Kaaaaaa-aaaasua, komisario Peppone…"

Seuraavaksi Eura ja Hämeenkyrö. Rock!!!

- IP

 

 

 Keikat: J. Karppanen Oy  Levy-yhtiö: Poko Rekords / EMI Finland  Popeda-tuotteet: rockpaidat.com  Costello Hautamäen sivut  Live-tuotanto